Steinavdeling

Vår steinavdeling består av 3-5 personer, hovedsaklig polsk arbeidskraft.
Guttene har lang erfaring i arbeidet og har vært ansatt hos oss i 8 år. De bor på gården hos oss i sommerperioden når de jobber i Norge. Vi tar på oss oppdrag for private kunder, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi prøver å være effektive, og tar derfor stort sett oppdrag innen steinlegging/gårdsplass i Stjørdal, Malvik, Selbu og Meråker.

Leder for denne avdelingen er Karsten Hammer.

Kontakt

Karsten Hammer

Telefon: 406 92 500
E-post: karsten@hammerplanteskole.no

Vedlikeholdsavdeling

Vi vedlikeholder en god del utomhus eiendommer i Stjørdal, Malvik og Trondheim. De fleste er borettslag, men også næringseiendommer og privateiendommer er i vår portefølje. Avdelingen har en fast person i 100% stilling, og vedkommende har fullt fokus på å fjerne ugress, klippe plen, klippe busker, rydde rask, gjødsle, kalke og det som hører naturlig inn under vedlikehold.

Vi kan blant annet utføre:

  • Plenklipp av store og små områder – fra små hager til store offentlige områder
  • Mosefjerning og skadebekjempelse
  • Klipp og vedlikehold av hekk og andre beplantninger

Kontakt

Kjell Erik

Telefon: 917 48 773
E-post: kjell.erik@hammerplanteskole.no

Grønt anlegg

Vår mann i den grønne sektoren er Oddvar. Han har flere års erfaring fra planting av grønne anlegg, privat så vel som offentlig. Han legger ferdigplen, lager plen på tradisjonell måte og er vant til de fleste oppgaver knyttet til den grønne sektor. Vi har god erfaring på treplanting, iom at vi har utført dette for mange entrepenører og anleggsgartnere. Vi er kreative og har bred kunnskap om bruk av planter, så kan utfordres til å komme med kreative forslag hvis du ønsker det.

Kontakt

Kjell Erik/Karsten

E-post: kjell.erik@hammerplanteskole.no
Telefon: 917 48 773
E-post karsten@hammerplanteskole.no
Telefon: 406 92 500