Steinavdeling

Vår steinavdeling består av 3-5 personer, hovedsaklig polsk arbeidskraft.
Guttene har lang erfaring i arbeidet og er vært ansatt til oss i 8 år. De bor på gården hos oss i sommerperioden når de jobber i Norge. Vi tar på oss oppdrag til private kunder, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi prøver å være effektive og tar derfor stort sett oppdrag innen steinlegging/gårdsplass, i Stjørdal, Malvik, Selbu og Meråker.

Leder for denne avdelingen er Karsten Hammer.

Kontakt

Karsten Hammer

Telefon: 406 92 500
E-post: anlegg@hammerplanteskole.no

Vedlikeholdsavdeling

Vi vedlikeholder en god del utomhus eiendommer i Stjørdal, Malvik og Trondheim. De fleste er borettslag, men også næringseiendommer og privateiendommer er i vår portefølje. Fast person blir ansatt i 100 % stilling i år, der vedkommende har fullt fokus på å fjerne ugress, klippe plen, klippe busker, rydde rask, gjødsle, kalke og det som hører naturlig inn under vedliekhold.

Vi kan blant annet utføre:

  • Plenklipp av store og små områder – fra små hager til store offentlige områder
  • Mosefjerning og skadebekjempelse
  • Klipp og vedlikehold av hekk og andre beplantninger

Kontakt

Kjell Erik

Telefon: 917 48 773
E-post: kjell.erik@hammerplanteskole.no

Oddvar

Telefon: 917 01 111
E-post: anlegg@hammerplanteskole.no

Grønt anlegg

Vår mann i den grønne sektoren er Oddvar. Han har flere års erfaring fra planting av grønne anlegg, privat så vel som offentlig. Han legger ferdigplen, lager plen på tradisjonell måte og er vant til de fleste oppgaver knyttet til den grønne sektor. Vi har god erfaring på treplanting, iom at vi har utført dette for mange entrepenører og anleggsgartnere. Vi er kreative og har bred kunnskap om bruk av planter, så kan utfordres til å komme med kreative forslag hvis du ønsker det.

Kontakt

Oddvar/ Karsten

Telefon: 917 01 111/ 40692500
E-post anlegg@hammerplanteskole.no

Tømreravdeling

I tilknytning til de fleste hageprosjekt, tilkommer det oppgaver som tangerer snekker/tømrerfaget. Derfor jobber John Elverum til oss. John er en kreativ tømrer som liker alle oppdrag, små eller store. Når han får bruke sin kreativitet til å lage løsninger til kunder, så er John i sitt ess. Selv om vi jobber mye mot hagerelaterte prosjekt, så tar vi selvfølgelig også rene snekkeroppdrag. Alt fra etterisolering, vindusskifter, nytt takk, restaurering av deler, eller hele hus utføres. Bygging av boder, vinterhager, utestuer, har det blitt en del av også.

Alle oppdrag er av interesse.

Kontakt

John E

Telefon: 917 00 070
E-post: anlegg@hammerplanteskole.no