Hagesenteret

Her finner du alt du trenger av gjødsel/næring, skadedyrbekjempelse, krukker, pynt og planter. Vi har også et eget drivhus med et stort utvalg potteplanter. I utearealet vårt finner du Trøndelags største planteutvalg. Et stort utvalg og en stor mengde lagerførte varer gjør at du ofte kan bestille  og plante samme dag.

Til sammen har våre ansatte bred erfaring og kompetanse innen gartneri, landbruk og hagebruk. Noen er gartnere, noen har lang erfaring, andre er «plantenerder». Felles for alle som jobber her er lidenskap for, og erfaring med, planter.  Vi vil gjøre vårt beste for å yte god service og dele våre kunnskaper med kundene.

 

I vårt rikholdige utvalg finner du

 

– 1000 forskjellige sorter stauder.
– 350 sorter roser
– 70 sorter frukttrær
– 50 sorter bærbusker
– 300 sorter vintergrønt
– 60 sorter rhododendron.
– 80 sorter prydtrær
– 60 sorter klatreplanter
– 40 sorter park- og allètrær
– 250 sorter vintergrønt osv osv

Hagemøbler

Hagemøbler finner du utstilt i telt på uteområdet: Sofagrupper, reclinere, spisegrupper m.m. Våre leverandører garanterer kvalitet og har vært i markedet i mange år. Alle gruppene er av aluminium slik at det ikke skal ruste. De gruppene som er av plastrotting, er av god plastkvalitet. Vi ønsker at vår kunder skal oppleve at møblene tilfredsstiller kravene til både komfort og værtoleranse i et skiftende Trøndelagsklima. Møblene er på lager og kan tas med hjem umiddelbart.

Møbelutsalget åpner hvert år ca 10. april og avsluttes i august/sept.
Åpningstider er i denne perioden de samme som i hagesenteret.

Tlf: +47 74 82 48 64
Mail: post@hammerplanteskole.no