Denne høsten og vinteren gjør vi det annerledes i hagesenterbutikken. Etter flere år med satsing på en flott og innholdsrik høst- og julebutikk, kan vi etter hvert konkludere med at det koster for mye. Vi vet jo at vinteren ikke er tiden for stor kundetrafikk i et hagesenter, men vi ville prøve! Det har vi gjort, men vi ser altså at vi taper for mye.

Derfor har vi bestemt oss for å bruke tiden på andre ting – vi skal jobbe for å være enda bedre forberedt til neste sesong. Vi skal potte, stelle og systematisere trær, busker og stauder for å kunne presentere et enda bedre tilbud i hagesenteret når våren kommer. Vi skal fokusere på det som er vårt fag og vår hovedgeskjeft – plantene til hagen.

Det betyr at vi ikke tar inn nye inneplanter og varer til butikken utover høsten. og det betyr at vi ikke rigger julebutikk, tar inn juleblomster eller lager sammenplantninger og kranser. 

Butikken vil likevel være åpen (man-fre 9-15), slik at alle varene er tilgjengelige. Du kan fortsatt kjøpe potteskjulere, høstløk, gravlykter, så- og planteutstyr, gavekort osv., og ikke minst julepynten og dekorasjonsmateriellet vi har på lager – dette får du nå med 70% rabatt 🙂

Vi vet at noen av dere vil savne julebutikken vår, og vi vil også savne de trivelige førjulsmøtene med dere – vi får ta det igjen når våren kommer! Takk for de fine stundene i julebutikken 🙂