Hvorfor besøke et hagesenter midt på vinteren, kan man saktens spørre. Jo, fordi et hagesenter kan være så mye mer enn planter og hagebruk. Selvfølgelig er hovedfokuset vårt på plantene og hagen, og sommersesongen er den tiden ‘alt’ skjer – MEN: Vi har åpent hele høsten fram til jul, og vi har ikke så rent lite å by på av interiør og gaver. (Mye av det med basis i planteråvarer! wink)

Nytt av året er varene fra Jo-sætra på Oppdal. Det er forskjellige typer smaksopplevelser laget av råvarer som Inger Hanne Myran sanker eller dyrker selv, kombinert med krydder og andre eksotiske innslag som skaffes fra andre breddegrader.

Nytt hos oss er også Lakrids by Bülow, ‘luksus-lakris’ fra Danmark med internasjonal suksess. Den er å få i flere smaksvarianter – farlig god wink

Fra Tautra Mariakloster har vi urtesåper og kremer som nonnene på Tautra produserer selv.

Ivar Tyrhaug er en førsteklasses håndverker som lager sine dreide arbeider av bjørk, alm, rogn og flere treslag.

I den søte adventstid er det fint å pusle med kransbinding og julepynt, og vi har et bredt sortiment av materialer til denslags.

Selvsagt finner du grønne planter, både morsomme små og elegante store, og naturligvis de trofaste juleblomstene – og mange forskjellige krukker og kurver å sette plantene i. Dessuten lykter, lamper, vaser, pyntegjenstander m.m.

For å finne gaver eller glede deg selv med noe nytt på hjemmebane, håper vi du tar turen hit til oss! Vi gjør vårt beste for å gi våre kunder en trivelig handel laughing