Garantier ved plantekjøp

Vi selger våre planter med vekstgaranti. Det vil si at vi garanterer at planten er frisk og i god vekst når den forlater oss, og dermed har det riktige grunnlaget for god utvikling. Hvis du opplever at planten ikke utvikler seg normalt, kan det være grunn til å klage. Det kan f. eks skje når løvfellende planter selges tidlig om våren, før løvsprett. Av og til har noen av våre planter  fått skader i.l.a. vinteren, som ikke er synlige i salgsøyeblikket.  Da skal planten selvsagt erstattes.

Det er i utgangspunktet ingen returrett/bytterett på planter som er kjøpt året før eller tidligere. Vi ønsker at du skal være fornøyd med handelen hos oss, men vi har ingen kontroll med hva som skjer med planten etter at den har forlatt oss, og kan ikke ta ansvaret for verken frostskader, dårlige vokseforhold eller feil behandling.

 

Ved retur av planter:

Ta med planten og kvittering tilbake til oss, i løpet av samme vekstsesong som du kjøpte den. 

Har du vært uheldig og fått med deg en dårlig plante herfra, får du selvsagt en ny plante eller pengene tilbake. (Hvis planten ble kjøpt på tilbud, gjelder beløpet som står på kvitteringen.)