Om Hammer Planteskole

Hammer Planteskole og Hagesenter ligger idyllisk til ved Stjørdalselva. Vi bruker referansen ‘300 meter fra Værnes Kirke’ for de som ikke har vært hos oss tidligere.

Vi har ‘Trøndelags største planteutvalg’, der de fleste av plantene våre er egenproduserte. Vi har ca 100 000 planter på lager til enhver tid.

Vi har produksjon av sommerblomster i et 800 m2 stort veksthus. Vi produserer også ca 600 forskjellige sorter med stauder. Sissel D. Amdal (Sissel’s stauder) har ansvaret for den produksjonen.

I vårt rikholdige utvalg finner du:

 

1000

Sorter stauder

350

Sorter roser

70

Sorter frukttrær

50

Sorter bærbusker

300

Sorter vintergrønt 

60

Sorter rhododendron

80

Sorter prydtrær

60

Sorter klatreplanter

40

Sorter park- og allètrær 

250

Sorter vintergrønt osv osv

I hagesenteret har vi også hagemøbelavdeling, der vi fra våren av stiller ut ca 60 forskjellige møbelgrupper.

Våre ansatte er jordnære personer som gir tips og råd til våre kunder, med forskjellig erfaring. Noen er gartnere, noen har lang erfaring og noen er ‘nerdete’ på enkelte områder. Vi håper dere finner at våre ansatte er trivelige og kan gi dere gode råd omkring hagebruk og plantebruk. I tillegg til hagesenteret driver vi en stor produksjon (planteskole) som produserer og vedlikeholder ca 80-100 000 busker i året.

Vi disponerer ca 80 da, der vi har produksjon på ca 60 da. Vi har også egen anleggsavdeling der vi har fagfolk innen steinlegging, tømrerfag og maskinkjøring.

Vårt kundeløfte: Tilstrebe at alle relasjoner (kunder, ansatte, leverandører) skal oppleve Hammer Planteskole & Hagesenter AS som en jordnær, kunnskapsrik og trygg samarbeidspartner.

Hammer Planteskole og Hagesenter