Anleggsavdelingen

er så å si alltid på utkikk etter medarbeidere.

Arbeidsoppgaver er bl.a:

• grunnarbeid/hageanlegg
  • steinlegging, muring
  • snekring
  • plenlegging
  • planting
  • beskjæring
  • ugraskontroll

Vi har stor variasjon i arbeidet, med mange forskjellige oppdragsgivere (både næringsaktører og private) og type oppgaver.  Enten du er anleggsgartner, snekker eller annen håndverker, eller har relevant erfaring og interesse for anleggsarbeid, vil vi gjerne høre fra deg.

Kontakt: Kjell Erik/Karsten

Hagesenteret/planteskolen

Det er behov for ekstra medarbeidere i hagesenteret så å si hver vår. Det dreier seg om sesongarbeid, fra 60 -100% stilling i perioden april-aug/sept.

Arbeidsoppgaver:

• Varefylling – planter og tørrvarer
  • Ekspedere kunder, betjene kasse/datasystem
  • Plantestell/planteproduksjon: Vanning, klipping, potting, gjødsling, ugraskontroll
  • Holde orden i hagesenter og butikk

Vi har stor variasjon i arbeidet, som endrer karakter i takt med skiftninger i sesongen. Høysesongen er veldig hektisk med stort besøk av hyggelige kunder, mens andre perioder gir mer rom for arbeid med plantene. Miljøet her er humørfylt og trivelig. Vi er så heldige å ha nokså stabil arbeidskraft til tross for at de fleste ikke tilbys helårsengasjement.
Er du gartner, blomsterdekoratør, har en annen relevant faglig bakgrunn, eller har interesse for og erfaring med hageplanter, vil vi gjerne høre fra deg.

Kontakt: Kjell Erik

Hammer Planteskole og Hagesenter