Hils på Jenny Gråhed, det nyeste skuddet på stammen her hos oss!

Jenny trådte sine barnesko i Stockholms skjærgård. Siden hun var både tegneglad og planteglad, ble landskapsarkitektur et naturlig yrkesvalg. Utdanning og ekstraarbeid/feriejobber gikk hånd i hånd; studier på universitetet i Uppsala og arbeid i både planteskole og hagesenter. De siste ti årene har hun slitt sine sko på trøndersk jord, og arbeidet i Trondheim som landskapsarkitekt hos Rambøll Norge AS. Bildene under viser et par av prosjektene hun har jobbet med for Rambøll.

Nå har Jenny og hennes familie flyttet til Stjørdal, og ønsket om kortere arbeidsvei er en av grunnene til at hun skifter jobb. En annen grunn er at hun ønsker å kombinere arbeidet ved tegnebordet med mer nærhet til planter, og gjerne vil lære enda mer om plantebruk i praksis. Dermed får Hammer planteskole og hagesenter både en landskapsarkitekt og en hagesentermedarbeider.

Jenny brenner for den grønne delen av faget sitt, og synes planter har en selvskreven plass når vakre uterom skal skapes – og som de andre her i hagesenteret er hun godt over snittet beskjeftiget med hagebruk også på hjemmefronten. Disse bildene er tatt i hagen hun nettopp har flyttet fra:

Som landskapsarkitekt kan Jenny hjelpe deg med hagedesign, planteplaner og materialbruk – hvordan disponere arealet til beplantning, terrasser, dammer, stier o.s.v, hvordan utnytte eller forme terrenget, hvordan håndtere overvann m.m.

Har du spørsmål eller ønsker i den kategorien, ta en prat med Jenny på tlf 466 32 101, eller send en epost til henne: anlegg@hammerplanteskole.no